Callcenter Services

Voor het opzetten en ondersteunen van een campagne heeft u in 3 pijlers nodig: een script, een database en een werkproces. In iZZi-WorkX zijn deze pijlers een geïntegreerd geheel.

Een script kan variëren van enkele eenvoudige schermen met teksten en velden met informatie uit de database en velden die moeten worden ingevuld tot een uitgebreid enquête-achtig script waarbij het antwoord op de gestelde vraag de juiste volgende vraag oproept.

De werkproces wordt bepaald door de statuscode tabel, waar u kunt aangeven wat de volgende activiteit is, wanneer die moet worden uitgevoerd en met welke prioriteit t.o.v. andere activiteiten.

Rapportage

iZZi-WorkX kan op ieder gewenst moment gegevens genereren voor bijvoorbeeld:

  • Klant en campagne rapportage
  • Agent rapportage
  • Databaserapportage met controle en selectiecriteria

Elke rapportage en definitie is naar wens aan te passen en/of te genereren.

Agendabeheer 

Binnen iZZi-WorkX kunt u zelf bepalen welke uitgangspunten belangrijk zijn voor het maken van een afspraak met een klant. Zo kunt u instellen binnen welke regio of postcode de afspraak valt of dat er met een bepaalde interval een afspraak gemaakt dient te worden. Het programma houdt hier desgewenst allemaal rekening mee en geeft aan welke vrije medewerkers toegewezen kunnen worden aan de afspraak.

Planning en afspraakoptimalisatie

Een efficiënte planning waarbij rekening wordt gehouden met de prioriteit van de verschillende afspraken. Het lijkt een utopie maar door vooraf de uitgangspunten binnen iZZi-WorkX te bepalen is het mogelijk om rekening te houden met het type klant (bestaande klant of prospect), de reistijd tussen de afspraken en de regio indeling van de adviseurs..

MS Exchange / MS Outlook

Door middel van deze koppeling wordt de callcenter agenda gesynchroniseerd met de Outlook agenda van de medewerkers waarvoor afspraken worden gemaakt. Beschikbaarheid en vrijheid van planning is realtime inzichtelijk.

Referenties

Dankzij de flexibiliteit van iZZi-WorkX hebben we al vele succesvolle campagnes voor onze klanten afgerond. Hieronder een overzicht van de meest recente klanten die we hebben ondersteund met iZZi-WorkX: